Domů Pro skupiny

Pronájem lodí Chorvatsko

Jste sportovní skupina nebo firemní kolegové? Vyzkoušejte pronájem lodi v Chorvatsku. Pronajměte si celou loď i s jejím personálem, který se o vás během týdenní okružní plavby skvěle postará. Kapacita lodí je cca 20–40 osob. Pomůžeme vám sestavit itinerář plavby. Pokud chcete poznávat krásy Chorvatska na kole, tohle je ten nejlepší způsob, jak spojit sport, poznání a odpočinek. Na takovou dovolenou jen tak nezapomenete!

Pronájem cykloloď Chorvatsko

Kdy loď zarezervovat?

Pokud o pronájmu lodi v Chorvatsku uvažujete, s rezervací lodi neváhejte. Lodě pro skupiny na následující rok je potřeba zarezervovat nejpozději už na podzim, příp. do konce roku. Dostupnost lodí na Jadranu je omezená a stejný nápad jako vy, má i mnoho jiných evropských klientů!

Záleží také na požadovaném termínu plavby. Více času máte v případě, že plavbu chcete uskutečnit na přelomu dubna a května, či září a října. Všechny měsíce mezi tím jsou velmi vytížené a může se stát, že loď bude těžké domluvit i víc než rok předem.

Uděláme vše pro to, abychom vám vyšli ve vašich požadavcích vstříc. Čím dřív nám však svou poptávku zašlete, tím větší máme šanci pro vás loď v požadovaném termínu sehnat.

Jakou kategorii lodi zvolit?

Pro skupinovou plavbu na lodi si u nás můžete vybrat jakoukoli kategorii lodi. Na rozdíl od individuálních zájezdů/plaveb (kdy si volíte jen kategorii lodi a konkrétní loď budete znát až pár dní před vyplutím) u skupinových plaveb jednáme od začátku zpravidla o konkrétní lodi.

Nejvíc žádaná je mezi skupinami kategorie lodí Traditional En Suite.

Méně náročným klientům, zejména sportovním či mladým skupinám, doporučujeme kategorii Traditional.

Dražší, avšak zaručující vyšší komfort, jsou lodě kategorie Premium a Premium Superior.

Kolik to stojí?

Zde uvádíme příklady pronájmu lodí v uplynulých sezónách:

Příklad kalkulace 1:

Trasa: Jakákoli trasa Split–Split
Termín: 30.4.–7.5.2022
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategorie lodi: Premium
Jméno lodi: Leonardo
Max. kapacita lodi: 30
Min. počet platících osob: 24
Cena za 24 osob (vč. polopenze): 440 000 Kč
Cena za osobu nad 24 osob: 17 800 Kč
Cena na osobu při max. využití kapacity lodi: 14 000 Kč
Cena zahrnuje: Ubytování v kajutách na lodi kategorie Premium (v kajutách je sprcha, wc, klimatizace, sejf, fén, skříňky pro uložení osobních věcí), WIFI na lodi, palivo na 4–5 hodiny jízdy/den, 7x polopenze pro účastníky (7x bufetová snídaně a tříchodový oběd, 1x kapitánská večeře), 2 ručníky/osobu - výměna uprostřed týdne spolu s povlečením, pomoc při manipulaci se zavazadly na lodi, denní úklid kajut, pitná voda v barelu na lodi, přípitek na přivítání, odpolední čaj/káva, ochutnávka olivového oleje a vína na lodi.
Cena nezahrnuje: Doprava do Chorvatska, parkování, přístavní poplatky (60 EUR/osobu/týden - platí se na místě kapitánovi lodi), u cykloplaveb také poplatek za pomoc při manipulaci s koly na lodi (10 EUR/osobu/týden - platí se na místě kapitánovi lodi), vstupné (do národních parků, atrakcí apod.), profesionální průvodce na lodi, pronájem kol, nápoje na lodi - na loď je zakázáno nosit vlastní alkoholické i nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničního partnera).

  Příklad kalkulace 2:

Trasa: Jakákoli trasa Split–Split
Termín: 4.6.–11.6.2022
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategorie lodi: Traditional En Suite
Jméno lodi: Viktorija
Max. kapacita lodi: 32
Min. počet platících osob: 26
Cena za 26 osob (vč. polopenze): 447 000 Kč
Cena za osobu nad 26 osob: 18 300 Kč
Cena na osobu při max. využití kapacity lodi: 13 968 Kč
Cena zahrnuje: Ubytování v kajutách na lodi kategorie Traditional En Suite (lůžka v kajutách jsou nejčastěji palandová, v kajutách je sprcha, wc, klimatizace), WIFI na lodi, palivo na 4 hodiny jízdy/den, 7x polopenze pro účastníky (kontinentální snídaně, tříchodový oběd), 2 ručníky/osobu/týden, pitná voda v barelu na lodi.
Cena nezahrnuje: Doprava do Chorvatska, parkování, přístavní poplatky (60 EUR/osobu/týden - platí se až na místě kapitánovi lodi), u cykloplaveb také poplatek za pomoc při manipulaci s koly na lodi (10 EUR/osobu/týden - platí se na místě kapitánovi lodi), vstupné (do národních parků, atrakcí apod.), profesionální průvodce na lodi, pronájem kol, nápoje na lodi - na loď je zakázáno nosit vlastní alkoholické i nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničního partnera).

Příklad kalkulace 3:

Trasa: Jakákoli trasa Opatija–Opatija
Termín: 20.6.–27.6.2020
Počet nocí: 7 (sobota–sobota)
Kategorie lodi: Traditional En Suite
Jméno lodi: Dalmatinka
Max. kapacita lodi: 27
Min. počet platících osob: 16
Cena za 16 osob (vč. polopenze): 295 000 Kč
Cena za osobu nad 16 osob: 15 500 Kč
Cena na osobu při max. využití kapacity lodi: 10 926 Kč
Cena zahrnuje: Ubytování v kajutách na lodi kategorie Traditional En Suite (lůžka v kajutách jsou nejčastěji palandová, v kajutách je sprcha, wc, klimatizace), WIFI na lodi, palivo na 4 hodiny jízdy/den, 7x polopenze pro účastníky (kontinentální snídaně, tříchodový oběd), 2 ručníky/osobu/týden, pitná voda v barelu na lodi.
Cena nezahrnuje: Doprava do Chorvatska, parkování, přístavní poplatky (40 EUR/osobu/týden - platí se až na místě kapitánovi lodi), u cykloplaveb také poplatek za pomoc při manipulaci s koly na lodi (10 EUR/osobu/týden - platí se na místě kapitánovi lodi), vstupné (do národních parků, atrakcí apod.), profesionální průvodce na lodi, pronájem kol, nápoje na lodi - na loď je zakázáno nosit vlastní alkoholické i nealkoholické nápoje (toto je pravidlo zahraničního partnera).

Příplatky

Možnost pronajmutí kola za příplatek 105 €/týden nebo elektrokola za příplatek 165 €/týden (platí se předem).

Pro skupinové platby - možnost najmout si profesionálního cykloprůvodce za příplatek 180 €/den (platí se předem).

Využijte zaměstnanecké benefity na dovolenou na lodi

Pro úhradu dovolené na lodi můžete využít i zaměstnanecké benefitní poukázky a programy - Sodexo, Benefit Plus, Benefity.cz, Edenred a Up eBenefity.
Jak uhradit dovolenou přes benefity